Handelsbetingelser & Vilkår for Jegstotterlokalt.dk

InKom Erhvervsservice IVS Silkeborgvej 102, 1. Sal

Herning 7400

Tlf.: 71 96 74 00

CVR: 38185446

www.jegstotterlokalt.dk er et samarbejde af lokaleforretninger og erhvervsdrivende i Herning og Omegn. Jeg stotterlokalt.dk er en online handelsplatform, hvor samarbejdsparterne kan sætte unikke tilbud på platformen. Jegstotterlokalt.dk videreformidler ordre til samarbejdspartnerne, hvorfor jegstotterlokalt.dk kun er mellemmand, og hvor samarbejdsparterne er ansvarlige for aftalens opfyldelse, og er forbrugerens egentlige aftalepart. InKom Erhvervsservice IVS ejer www.jegstotterlokalt.dk, og står for den daglige drift. Fremadrettet vil InKom Erhvervsservice blive omtalt som ”Jegstotterlokalt.dk”. 1. Betaling 1.1 Priserne på www.jegstotterlokalt.dk er i Danske Kroner ligesom alle anførte priser er vejledende udsalgspris inklusiv moms.

1.2 Kundens faktura vil komme på mail, hvorpå ordrenummeret og Samarbejdspartneren eller parternes MobilePay. OBS: Det er vigtigt, at ordrenummeret fremgår af betalingen.

1.3 Kundens MobilePay kvittering er den gældende kvittering for betaling medmindre andet er aftalt med samarbejdspartneren.

1.4 Samarbejdspartneren modtager online betalinger med; Mobilepay. Pengene hæves med det samme, da du modtager en faktura med dit ordre nummer på, som er beviset for dit køb.

2 Indløsning af sin bestilte ordre.

2.1 Når kunden har bestilt og betalt for sin varer el. ydelser på Jegstotterlokalt.dk, modtager kunden en faktura med sit ordre nummer på.

2.2 Kunden skal fremvise sin kvittering fra MobilePay med gældende ordre nummer og faktura nummer til den relevante samarbejdspartner eller parter, og har mulighed for, at få udleveret eller udført den pågældende varer eller ydelse.

2.3 Det er vigtigt, at kunden har indtastet de rigtige oplysninger i ordrebestillingen samt noteret det rigtige ordrenummer i overførslen.

2.4 Gyldighedsperioden for ordren vil fremgå af ordrebekræftelsen og vil også oplyses på hjemmesiden under den pågældende varer eller ydelse. Den pågældende ordre skal indløses indenfor gyldighedsperioden og Jegstotterlokalt.dk refunderer ikke ordre efter udløbsdato.

2.5 Såfremt at samarbejdspartneren ikke kan leverer varen eller ydelsen indenfor den gældende gyldighedsperiode, tilbagebetaler den gældende samarbejdsparter det oprindeligt betalte beløb for den bestilte og betalt ordre.

3 Ansvarsbegrænsning

3.1 Jegstotterlokalt.dk er kun formidler mellem Kunden og Samarbejdspartneren, hvorfor Jegstotterlokalt.dk fraskriver sig i videst muligt omfang ethvert ansvar for varen eller ydelsen, som kunden modtager fra samarbejdspartneren. Samarbejdspartneren er kundens egentlige aftalepart og er ansvarlige for, at leverer varen eller ydelsen til kunden.

3.2 Hvis samarbejdspartneren er gået konkurs eller ophørt med at eksistere, er Jegstotterlokalt.dk på ingen måde forpligtet til, at udbetale nogen form for erstatning eller godtgørelse for eventuelle tab.

3.3 Jegstotterlokalt.dk er derfor ifølge ovennævnte på ingen måde forpligtet til, at erstatte eller udbetale for eventuelle tab, forringelse eller dertilhørende tilfælde, hvor varen eller ydelsen ikke svarer til kundens forventninger, som har indflydelse på den varer eller ydelse som ordren omhandler.

3.4 Da Jegstotterlokalt.dk ikke er aftale part i forholdet mellem Samarbejdspartneren og kunden, står Jegstotterlokalt.dk udelukkende for, at videre formidle kontakten. Samarbejdspartneren har det fulde ansvar for fortrydelsesret samt reklamation over den solgte ydelse eller varer. Jegstotterlokalt.dk er behjælpelig med, at videregive kontaktoplysninger på samarbejdspartneren til køber.

3.5 Samarbejdspartneren er ansvarlig for levering af ordren samt eventuelle fragtomkostninger medmindre andet fremgår af den betalte varer eller ydelse.

4 Fortrydelsesret

4.1 Da jegstotterlokalt.dk ikke er aftalepart og udelukkende står for, at samarbejdsparterne kan handle deres varer og ydelser igennem jegstotterlokalt.dk, skal alt fortrydelsesret samt reklamation gå igennem samarbejdspartneren, som vil fremgå af din ordrebekræftelse. Jegstotterlokalt.dk er behjælpelige med, at finde kontaktoplysninger hertil. Vi anbefaler at du tager kontakt indenfor 14 dage, for at reklamere eller benytte din fortrydelsesret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

4.2 Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt, eller fremgår af din ordre. Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@jegstotterlokalt.dk hvortil standardfortrydelsesformular bedes være udfyldt og sendt med (jf. Formularen nederest i handelsbetingelserne).

5 Behandling af personoplysninger

5.1 Dataansvarlig for jegstotterlokalt.dk er InKom Erhvervsservice IVS

5.2 Jegstotterlokalt.dk forbeholder sig retten til, at kunne kontakte kunden pr. mail, telefon samt SMS, såfremt det er nødvendigt, i samme forbindelse med kundens køb.

5.3 Jegstotterlokalt.dk videregiver kun kundens oplysninger til samarbejdspartner, der er selvstændige databehandler. Vi videregiver kun oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, herunder i relation til opfyldelse af bestilling. I tilfælde af tvivl om identitetsmisbrug videregiver vi dine

oplysninger til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder betaling.

5.4 Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

5.5 Ved køb af varer eller ydelse på Jegstotterlokalt.dk, register vi de oplysninger kunden taster ind til ordren, såsom navn, adresse, post nr, by, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne som der bliver tastet ind vil blive opbevaret i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

6 Indsigt og klager

6.1 Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

6.2 Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@jegstotterlokalt.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver Websitet ejes og publiceres af: InKom Erhvervsservice IVS Silkeborgvej 102 7400 Herning Telefon: 71 96 74 00 Email: kontakt@jegstotterlokalt.dk