Støt de lokale butikker her: #jegstøtterlokalt.dk

Hvordan handler jeg på denne side? 
Du skal blot trykke på ‘TAG KONTAKT’ under dette billede.
Derefter skal du kontakte Camilla og aftale nærmere. 

Tak fordi du støtter lokalt!

Online sessioner
30 min. 300,-
60 min. 400,-
90 min. Normal pris. 550,-

tag kontakt

Hjertets kald – Terapi – Workshops – Foredrag


​Terapien
er dybdegående & tager afsæt i det holistiske menneskesyn, hvori der er plads til hele dig. I et terapiforløb vil vi arbejde med både sind, sjæl & krop. Jeg inddrager kroppen i terapien, med b.la. energiarbejde, åndedrætsterapi, traumeforløsende terapi, meditation, øvelser til nervesystemet m.m.
Jeg tror på, at for at få bedst udbytte af terapien, må vi også være villige til at gøre mere end at snakke. Vores krop har nemlig en fantastisk hukommelse, som ligger udenfor vores mentale dagligdagsbevidsthed. Lader vi kroppen få sit sprog tilbage, opstår der pludselig magi.

Som uddannet Integrativ Krops- og psykoterapeut, tilbyder jeg i disse tider online sessioner via Zoom, eller telefonisk. Tilbuddet gælder for alle, hvad enten det er fordi man ønsker at opstarte et forløb når man igen kan mødes i rummet, eller blot hvis man har brug for en at snakke med. Som psykoterapeut kan jeg også være behjælpelig med nu-og-her værktøjer man kunne have brug for. Mange oplever en stigende angst, og blot fordi vi er alene, behøver vi ikke være ensomme! Man er altid velkommen til at skrive eller ringe for at høre mere. 

Har du brug for hjælp? Ring direkte  +45 28 74 41 70 

Kontakt Camilla fra Hjertets kald

Hjertets Kald
+45 28 74 41 70 
Camillabirch@outlook.dk

Hans Egedes vej 3, 7400 Herning