1 frokost omlet efter eget valg fra kortet + 1 gl. Husets vin (rød-hvid el. rosé)

Vilkår for købet

*Kan kun bruges tirsdag – lørdag mellem 11.30 – 14.30 når restauranten er åbent igen.
OBS: Tilbuddet gælder kun som gavekort og kan først benyttes når restauranten er åbnet igen. Betaling foregår igennem Mobilepay og gavekortet kan afhentes i restauranten alle hverdage fra 17.00-20.30 (LUKKET MANDAG)

DKK100,00

Italiensk restaurant i Herning 

Familieejet italiensk restaurant i Herning med fokus på gode råvarer og ægte Italiensk mad. 

På torvet i Herning finder man en autentisk italiensk restaurant, som siden 1978 er drevet af samme ejer og som i de seneste år har sat sit præg på Hernings restaurantliv. Den italienske restaurant i herning har igennem de sidste 40 år. været et spisested, hvor flere generationer har mødtes ved barnedåber, bryllupper og konfirmationer.

Stedet oser af italiensk kultur, hygge og passion for autentisk italiensk mad. Restauranten er drevet af Franco Marras og hans børn. Franco Marras, som oprindeligt stammer fra den italienske Ø Sardinien, sætter en stor ære i at give Hernings borgere og besøgende indsigt i ægte italiensk mad og i det hele taget hvordan man lever og ikke mindst spiser godt.

Vi tilbereder alt fra bunden og benytter kun lækre kvalitetsråvarer – vi tilbyder et bredt menukort, hvor blandt andet byens bedste italienske pizzaer laves og hvor frisk pasta – tapas menuer og kødspecialiteter også er at finde. Marco Polo i Herning står altid klar til at modtage jer- og glæder sig til at give jer en uforglemmelig spiseoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1 frokost omlet efter eget valg fra kortet + 1 gl. Husets vin (rød-hvid el. rosé)”

Tilbud
DKK349,00 DKK249,00
Tilbud
Tilbud
DKK437,00 DKK349,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud